Beste Hans,

Gelukkig 2018! Met gepaste trots willen we dit jaar openen met mooi nieuws: Bezielen Academy heeft een nieuwe lokatie!

In januari openen we de deuren van ons nieuwe verblijf, in het Noord-Hollandse duindorpje Schoorl. Dit is vanaf nu de hoofdlocatie voor onze activiteiten.

En wat voor een plek! Leunend tegen de hoogste en mooiste duinen van het land, ligt in een eikenbos deze intieme, voormalig antroposofische kerk. Het kerkje ademt een rustige sfeer die perfect past bij Bezielen.

We hebben ontzettend veel zin om hier aan de slag te gaan en zien je graag op een van onze evenementen

Lees meer over deze unieke lokatie. Wil je deze maand meehelpen bij het gereedmaken van deze plek? Stuur dan een berichtje. Alle hulp is welkom!

Groetjes,

MarioPuja voor inwijding van de lokatie23 januari, 11-15 uur, toegang gratis 

Een priester uit de ashram in Loenen zal met een speciale puja de intenties voor het nieuwe onderkomen zetten.

We willen je van harte uitnodigen! Neem een bloem en wat eten mee (a.u.b. geen vlees of koekjes). Maak je op voor een intense, spirituele ervaring.

Let op: er volgt later in het voorjaar nog een officieel openingsfeest!aanmelden via het contactformulierCursus reiki 121 januari, 10-17 uur, €125,-

We openen in stijl op onze nieuwe locatie: met de cursus Reiki 1. Ervaar de sfeer in ons mystieke kerkje tijdens deze bijzondere training. Je ontvangt een inwijding en leert werken met de reiki-energie, zodat je deze kunt toepassen bij jezelf en bij anderen. 

Voor Reiki Masters is dit een uitgelezen mogelijkheid om een dag mee te lopen. Je bent van harte welkom!aanmeldenWorkshops Ice.ClubJanuari-maart

 

Bezielen blijft intensief samenwerken met de Ice.Club. Op de mooiste locaties organiseren we samen workshops en andere events. De hoogtepunten:

  • 12 januari: Workshop (Schoorl)

  • 12-14 januari: Weekend You are limitless (Schoorl)

  • 18 februari: Workshop (Ranikhet, India)

  • 2 maart: Workshop (Loenen, Gld)

  • 16 maart: Workshop (Schweibenalp, Zwitserland)

  • 16-23 maart: Training Arctic Vitality (Schweibenalp, Zwitserland)

  • 23-25 maart: Weekend You are limitless (Schweibenalp, Zwitserland)

Meld je aan via de website van de Ice.Club.meer informatie