=14pxTribal Earth Life Style

=12pxDe schoonheid van de inheemse culturen is dat zij zich niet baseren op mensen die beter of slechter zijn dan zijzelf. Iedereen en alles is wat het is.

De tribal en mystieke voorwerpen en producten zijn vaak door de eeuwen heen van generatie op generatie door gegeven. Om gekoesterd te worden, te inspireren en om te delen.

Aardemagie is dan ook meer dan een winkel of webshop, het is een manier van leven.

Een mix van culturen en tradities die goed passen in de lifestyle van nu.

Aardemagie heeft een zeer grote collectie voorwerpen en producten vanuit alle windstreken en elk met een eigen verhaal en gemaakt met veel liefde en passie.

Geen vast omlijnde en maatschappelijke verwachte voorwerpen of producten maar alles vrij van geest en spirit.=12pxMeer informatie over Tribal Earth Life Style=14pxStenen vertellen

=12pxBen jij benieuwd naar de boodschap van jouw steen en symbool? Kom morgen op 23 april naar Aardemagie en ik vertel het je!=12pxStenen hebben een energie. Dat betekent dat de steen die we op dat moment kiezen, de steen die ons het meeste aanspreekt, ons iets te vertellen heeft. Hetzelfde geldt voor symbolen…

 =12pxMorgen op zaterdag 23 april a.s. ben ik bij Aardemagie in Eemnes te gast om daar in korte readings te vertellen wat juist de steen die je kiest en dat symbool je te vertellen hebben.

Een reading duurt ongeveer 15 minuten en de kosten zijn €5,00=12pxOm niet te hoeven wachten op je beurt kun je van tevoren je reading afspreken door een persoonlijk berichtje te sturen via Facebook.=12pxAardemagie is iedere zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur

Het adres is Wakkerendijk 38 in Eemnes=12pxMeer informatie over de Stenen=12px =14pxHMONG Tribe Bags

=12pxDe Hmong behoort tot de Hilltribe’s van Thailand.

Zij wonen in de hogere en steil gelegen berghellingen en in het verleden vooral bekend om het verbouwen van papaver.=12pxHet woord Hmong betekend vrij volk en als zodanig gedragen zij zich nog steeds. Men kan ze vooral herkennen aan hun kleding en uiterlijk. Elke clan binnen de Hmong heeft zijn eigen kleuren en motieven.

Onze tassen die afkomstig zijn van de Hmong zijn allemaal Fair Trade en niet alleen handgemaakt maar ook met veel liefde en passie.

Door de koop van een Hmong tas heeft u niet alleen een unieke en bijzondere tas maar steunt u ook het voortbestaan van deze bijzondere Tribal Earth Lifestyle. 

=12pxMeer informatie over de Bags=12px=14pxShamanen Spiegels

=12pxWij zijn er trots op dat wij weer een aantal bijzondere sjamanenspiegels in onze collectie hebben.

Deze bijzondere en krachtige sjamanenspiegels (Toli) zijn afkomstig uit Mongolië/China en zijn gemaakt van brons.  Zeer mooi bewerkt en met een diameter van ongeveer 12/14cm zeer indrukwekkend.=12pxDe Toli is geen spiegel zoals wij die in de westerse wereld gebruiken maar is een voorwerp die sjamanen gebruiken om te zuiveren en om het kwaad af te wenden. De oorsprong ligt in het oude Azië en met name uit Mongolië, Tibet en China.=12pxWil je eens de energie van een sjamanenspiegel voelen kom dan morgen 23 april naar onze winkel in Eemnes. Wij vertellen je dan graag meer over de sjamanenspiegels en heb je ook de gelegenheid om deze eens vast te houden.=12pxMeer informatie over de sjamanenspiegels=14pxDe lente komt er aan!

=12pxOm het begin van de lente te vieren zullen wijmorgen op 23 april al onze Sure kleding aanbieden voor 17,50.=12pxSure is een kledinglijn afkomstig uit Thailand maar vooral bekend geworden door de hippies uit Ibiza en Goa. Sure is gemaakt van 100% katoen (stretchy) en behoud altijd zijn vorm en hoeft niet gestreken te worden. Ideaal voor yoga, en meditatie maar ook voor aan het strand, vrije tijd of festival. Sure is te verkrijgen als T-shirt van vrouwen en mannen, dresses en hoodies in de maten small, medium en large.  Er is een zeer grote verscheidenheid aan spirituele prints maar vooral de Ohm, levensboom, Boeddha, harmony tekst, maori en Ganesha zijn de meest voorkomende.=10px(Deze aanbieding geldt alleen als ludieke actie op 23 april in de winkel in Eemnes)=12pxMeer informative over Sure=12pxAARDEMAGIE

=12pxAardemagie is meer dan een fysieke winkel (ruim 140m2) of een webshop. Het is een plek van ZIJN.

Een plek waar men zich vrij kan voelen, genieten van de energie, luisteren naar de muziek, proeven van onze eigen EKO thee en de mystieke voorwerpen van Aardemagie kan bewonderen die goed passen in de lifestyle van NU.=12pxAdres:                 Wakkerendijk 38, 3755 DC Eemnes

Telefoon:             06-21663667

Email:                  info@aardemagie.nl

Openingstijden:   Elke zaterdag van 10.30 tot 15.00 =12px(ook eventueel op afspraak)

Parkeren:             Gratis (50 meter verderop t.h.v restaurant Wakker)